Tidligere elever

Hvert år afholdes der elevmøde på Gudenaadalens Efterskole for alle tidligere elever. Det er en dag, hvor du kan mødes med andre fra din årgang og lade minderne flyve tilbage. Elevmødet er ikke kun en dag for jubilarer, men for alle. Det er gratis at komme på skolen, men hvis man ønsker at spise, er der tilmelding og betaling. Dette sker inden elevmødet.

Elevmødet er altid lørdag før palmesøndag - næste gang er lørdag den 27. marts 2021.

På Facebook kan du følge elevmødet, og få informationer den vej. Du har også mulighed for at tilmelde dig en mailliste om elevmødet.

 

GGU-holdet

Som tidligere elev har du mulighed for at deltage på GGU-holdet. Der er udtagelse til holdet, men alle tidligere elever kan stille op. Holdet træner ca. en gang om måneden. For at være med på holdet, skal du opfylde følgende:

  • Du er tidligere elev på Gudenaadalens Efterskole.
  • Du skal prioritere træning og opvisning (4-6 stk.).
  • Du forpligter dig til at øve serierne inden træningen.
  • Vi ser meget gerne du er aktiv på et andet gymnastikhold – er dette ikke en mulighed, skal det nævnes ved tilmeldingen til udtagelsen.

Der vil være en egenbetaling på 1.000 kr. i sæsonen 2020-21. (dragt, holdtrøje, håndredskab) Derudover skal man påregne udgifter til sociale arrangementer. Pengene kan indbetales på mobilepay (31672) skriv kontingent i tekstfelt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bak.