Tidligere elever

Hvert år afholdes der elevmøde på Gudenaadalens Efterskole for alle tidligere elever. Det er en dag, hvor du kan mødes med andre fra din årgang og lade minderne flyve tilbage. Elevmødet er ikke kun en dag for jubilarer, men for alle. Det er gratis på komme på skolen, men hvis man skal deltage i spisningen, er der tilmelding og betaling. Dette sker inden elevmødet.

Dagen starter kl. 11:30 og slutter omkring kl. 17:00.

Elevmødet er altid lørdag før palmesøndag - næste gang er lørdag den 1. april 2023.

På Facebook kan du følge elevmødet, og få informationer den vej. Du har også mulighed for på tilmelde dig en mailliste om elevmødet.

Se vores jubilarårgange her

GGU-holdet

Som tidligere elev har mulighed for på deltage på GGU-holdet. Der er udtagelse til holdet, mænd alle tidligere elever kan stille op. Holdet træner ca. en gang om måneden. For at være med på holdet, skal du opfylde følgende:

  • Du er tidligere elev på Gudenaadalens Efterskole.
  • Du skal prioritere træning og opvisning(4-6 stk.).
  • Du forpligter dig til øve serierne inden træningen.
  • Vi ser meget gerne du er aktiv på et andet gymnastikhold – er dette ikke en mulighed, skal det nævnes ved tilmeldingen til udtagelsen.

Der vil være en egenbetaling på 1.000 kr. i sæsonen 2020-21. (dragt, holdtrøje, håndredskab) De skal man påregne udgifter til sociale arrangementer. Pengene kan indbetales på mobilepay (31672) skriv kontingent i tekstfelt.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til på kontakte Lars Bak.