Se vores job muligheder herunder

Gudenådal 1196 Copy

Gudenaadalens Efterskole søger en vikar med start 1/12 2022.

Da en af vores dygtige lærere har fået orlov til at prøve en anden skoleform, har vi brug for en engageret lærer, der kan indgå i vores lærerteam.

Vikariatet er tidsbegrænset og slutter 30/6 2023. Der vil være gode muligheder for forlængelse.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men er 80% det rigtige for dig, så finder vi en løsning.

Du skal kunne undervise i Fysik/ kemi i 10. klasse samt være underviser på håndboldlinjen for piger. Det vil være en fordel, hvis du kan spille til fællessang – meget gerne på klaver.

Kan du undervise i andre fag, hører vi gerne herom. Valgfag efter aftale.

Til stillingen vil der være kostskolerelateret arbejde.

Gudenaadalens Efterskole er en Grundtvig/ Koldsk efterskole med 182 elever i 9. og 10. klasse. Vi er et godt og velfungerende medarbejderteam på 38 ansatte. Vi har en veludbygget skole med fine faciliteter som hal, et moderne springcenter, lækre kreative lokaler, nyt Esport lokale og gode undervisningslokaler beliggende i et naturskønt område med Gudenåen som nærmeste nabo. Du kan se mere på: www.gudenaadalen.dk

Der vil mulighed for at se skolen og høre mere om stillingen onsdag den 12/10 kl.19.00. Tilmelding til dette på je@gudenaadalen.dk

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Jesper Emil Sørensen eller viceforstander Torben Stampe på 8646 3133.

Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de kommer os i hænde. Ansøgningsfristen er den 23/10 2022 kl. 1200. Send ansøgningen til: je@gudenaadalen.dk i et langt PDF- dokument.       

Samtalerne vil finde sted i uge 43.