Håndbold

Som elev på håndboldlinjen bliver du en bedre håndboldspiller på det tekniske, taktiske og mentale plan. Du får øget teoretisk viden, du bliver stærkere og udvikler dig som holdspiller.

Afspil video

Gudenaadalens Efterskole er en efterskole med håndboldlinje

Til dig der synes håndbold er den fedeste sport

Håndboldlinjen på Gudenaadalens Efterskole er for dig, som ønsker at udvikle dig og kan lide at spille håndbold. Det vigtigste er, at du har motivation og lyst til at lære, for på håndboldlinjen, er der plads til alle.

Håndboldlinjen

Som elev på håndboldlinjen bliver du en bedre håndboldspiller på det tekniske, taktiske og mentale plan. Du får øget teoretisk viden, du bliver stærkere og udvikler dig som holdspiller.

Gennem træningen, som vil have et stort individuelt fokus, vil du udvikle alle dine håndboldmæssige kompetencer, opnå en større forståelse for spillet og lære at planlægge og forstå træning. Med 3 gange 90 minutter pr uge og 3-4 fede linjedage i løbet af året, har du virkelig mulighed for at rykke dig på håndboldlinjen. Linjedagene er dage, hvor du har dit linjefag hele dagen og virkelig kan ’nørde’ så meget som du vil.

Vi arbejder med både de taktiske og tekniske elementer af spillet og du får lov at afprøve disse i kampsituationer. Vi træner primært kønsopdelt.

Du kommer til at lære de grundlæggende principper for, hvordan god håndboldtræning bygges op, og du vil få muligheden for at deltage i planlægningen af træningen, så du efter opholdet kan tage hjem til din egen klub og blive hjælpetræner. I sommerperioden flytter vi mindst en af de ugentlige træningsgange ud på sandet og spiller en masse actionfyldt strandhåndbold.

Yderligere vil du, som en del af undervisningen på håndboldlinjen, modtage et kursus i behandling af akutte skader samt teknikker til optapening.

På Gudenaadalens Efterskole møder du højtkvalificerede håndboldtrænere, der sammen med dig afsøger og udvider mulighederne for at gøre dig til en bedre håndboldspiller. Vi træner og spiller kampe i egen hal eller i de lokale idrætshaller, der ligger i kort afstand fra skolen.

Vi deltager i enten skoleligaen eller en internt løbende turnering arrangeret af efterskoler. Det inkluderer kampe på hverdage, deltagelse i håndboldstævnet i regionen, som giver adgang til DM for efterskoler, m.m. Vi spiller også kampe i strandhåndbold.

På Gudenaadalens Efterskole er fokus på en motiverende træningskultur både som individualist og som hold. Håndbold er og skal være sjovt!

Undervisere på Håndbold


OB Cropped 3709 Copy

Ole Holm Bech

Håndboldlinje, naturfag, matematik og valgfag

Læs mere