E-sport

Linjefaget E-sport på Gudenaadalens Efterskole er for dig, som vil mere end bare almindelig gaming.

Afspil video

Efterskole med esport

Til dig der vil mere end bare gaming

Linjefaget E-sport på Gudenaadalens Efterskole er for dig, som vil mere end bare almindelig gaming. Er du ambitiøs omkring E-sport, har du lyst til at forbedre dig og har du mod på at gå i dybden med taktikker, spilforståelse, kommunikation og koordination, så er dette linjen for dig!

Udvikling individuelt og som holdspiller

På linjen spiller Counter Strike: Global Offensive.

Vi giver dig intens træning inden for teori, teknik og strategi. Vi arbejder med at udvikle dine skills både individuelt og som holdspiller. Som holdspiller er det vigtigt, at samarbejdet fungerer og derfor arbejder vi også meget med teambuilding og kommunikation for at optimere jeres muligheder for at vinde. På e-sport vil du lære at træffe hurtige og gode beslutninger til gavn for dig og dit hold.

E-sport som linjefag på Gudenaadalens Efterskole er 3 x 90 minutter pr uge, samt 3-4 linjefagsdage i løbet af året, hvor der er mulighed for at gå all in i e-sport. Derudover deltager vi i nogle weekender i forskellige e-sports aktiviteteter og arrangerer LAN-events og kampe mod andre efterskoler.

Vores e-sport lokale står klar til dig med gamerstole, LED-lys og lynhurtigt 1000/1000 internet, så du får de optimale betingelser for at dyrke din store passion for e-sport.

For at optimere dine muligheder for at udvikle dig som spiller, skal du medbringe din egen computer osv. så du altid spiller med dit eget gear og dine egne settings.

Lad det være sagt med det samme, E-sport er en sport. Derfor er det vigtigt, at du holder dig i god form, så du kan holde koncentrationen høj, tage gode beslutninger og reagere lynhurtigt, når du er i hektiske kampsituationer. På Gudenaadalens Efterskole har vi fokus på en sund livsstil, og derfor indgår fysisk træning også som en del af e-sports undervisningen. Yderligere deltager du i den obligatoriske gymnastik (3 timer om ugen) – og derudover kan du vælge andre fysiske valgfag. Du har altså rig mulighed for både at udvikle dig som gamer på både det tekniske, det mentale og det fysiske plan.

Undervisere på E-sport


TH Cropped 3507 Copy

Tobias Hansen

E-sportslinjen, fysik, matematik og valgfag

Læs mere