Rytme

Vi vil udfordre dig inden for både gymnastikken og dansens verden med bl.a. grundsekvenser, moderne dans og andre koreografier.

Afspil video

En rytmisk efterskole

Til dig der virkelig elsker bevægelse og udfordring

Rytmelinjen på Gudenaadalens Efterskole er for dig, som ønsker at gå i dybden med den rytmiske gymnastik. Der vil være fokus på dig og din gymnastiske udvikling både kropsligt og udtryksmæssigt.

Rytmegymnastik

Vi vil udfordre dig inden for både gymnastikken og dansens verden med bl.a. grundsekvenser, moderne dans og andre koreografier.

Rytmisk gymnastik er teknik, kropskontrol, flow og indlevelse. Det giver energi at bevæge sig til musik og lege med forskellige udtryk og genrer. Du vil også blive stærkere og mere udholdende, da fysisk træning er en nødvendighed for at blive en dygtig gymnast.

Det er ingen forudsætning, at du har dyrket gymnastik før skolestart, men du skal have lyst til at udfordre dig selv samt at blive udfordret. Linjen kræver, at du er engageret og motiveret.

Med tre ugentlige træninger af 90 minutter har vi masser af tid til at sætte fokus på gymnastikkens grundlæggende teknikker; udtryk, centerkontrol, balance, styrke, afsæt/landing, seje spring over gulv og træning med håndredskaber. Du får også 3-4 fede og intense linjedage kun med rytmisk gymnastik, hvor vi kan gå endnu mere i dybden med de enkelte elementer.

Vi arbejder altid på at skabe fornyende og ambitiøse serier, der udvikler dig som rytmisk gymnast og lader dig mærke det stærke fællesskab gymnastikken skaber. På det individuelle plan får du rig mulighed for at “nørde” med detaljer og teknikker.

Undervisningen foregår i vores rytmesal med spejle. Underviserne har forskellige baggrund og kan der ramme dig på forskellig vis.

Du vil i løbet af foråret komme ud til 15-20 opvisninger, hvor du sammen med resten af skolen skal vise, hvad vi kan inden for gymnastikken. Her vil du opleve et kæmpe sus, når vi indtager gulvet og sammen leverer en fed opvisning. Rytmelinjen har altid en særlig rolle i opvisningerne.

Den rytmiske linje på Gudenaadalens Efterskole er en linje med power, smidighed, sved på panden og højt humør, der danner rammerne for din gymnastiske udvikling.

Undervisere på Rytme


AV Cropped 3460 Copy

Annie Vingum

På barsel

Læs mere


ME Cropped 3717 Copy

Marianne Egtoft

Matematik, engelsk og valgfag

Læs mere


MN Cropped 3625 Copy

Maria Nebbegaard

Dansk, engelsk, rytmelinje, gymnastik og valgfag

Læs mere