Fodbold

Fodboldlinjen er en intensiv linje med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i dit niveau, hvor du afprøver dine færdigheder og kompetencer.

Afspil video

Gudenaadalens Efterskole. En efterskole med fodboldlinje.

Til dig der bare ikke kan få fodbold nok

Fodboldlinjen på Gudenaadalens Efterskole er for dig, der er vild med fodbold og ønsker at udvikle dig, både individuelt og som holdspiller. Det vigtigste på linjen er, at du er motiveret og har viljen til at lære og udvikle dig.

Fodboldlinjen

Fodboldlinjen er opdelt i drenge og piger. Fodboldlinjen er en intensiv linje med struktureret og målrettet træning, der tager udgangspunkt i dit niveau, hvor du afprøver dine færdigheder og kompetencer.

Vi arbejder på at gøre dig til en bevidst spiller, der kan reflektere over og tage ansvar for din egen udvikling og samtidig blive afklaret i forhold til din videre vej i fodboldens verden. På den måde er vi sikre på at du bliver en bedre fodboldspiller efter et år på Gudenaadalens Efterskole.

Fodboldtræningen tager udgangspunkt i de 4 dimensioner af fodboldspillet; teknik, taktik, fysik og psyken. Vi arbejder målrettet med pasningsspil og possession, da vi mener, at fodbold skal spilles langs græsset.

Du vil blive presset til at udvikle dig gennem forskellige tekniske øvelser, småspil, koordinationstræning, taktisk forståelse og samtaler med dine trænere. Vi træner 3 gange om ugen af 90 minutter og har 3-4 fede linjedage i løbet af året. Det er dage hvor du har dit linjefag hele dag og hvor vi virkelig kan gå i dybden med forskellige tekniske og taktiske elementer. Vi spiller selvfølgelig også en masse bold på linjedagene.

På fodboldlinjen vil du møde engagerede trænere, som hele tiden vil forsøge at presse dig til at udvikle dit potentiale.

Træningen foregår udendørs hele året; Vi træner på græs når det er muligt og på kunstgræs i vinterperioden. Vinteren krydres desuden med klassisk indendørsfodbold og futsal i hallen.

Vi deltager i skoleligaen og Østjysk Mesterskab i både udendørs og indendørs.  Begge turneringer kan give adgang til DM for efterskoler. Derudover spiller vi en række træningskampe mod nærliggende efterskoler. I løbet af året vil der også være ture til superligakampe.

Undervisere på Fodbold


BE Cropped 3455 Copy

Britt Ebbensen

Fodboldlinje, matematik, engelsk og valgfag

Læs mere


Thomas Cropped 3425 Copy

Thomas Vad

Fodboldlinje, matematik og kommunikation

Læs mere