Spring

Du vil blive udfordret og vi vil hjælpe dig til at presse dine personlige grænser, så du kan udvikle dig maksimalt som springgymnast.

Afspil video

Gudenådal 1866 Copy

Til dig der elsker høj puls og intensiv springtræning og vil udfordre dine grænser

Springlinjen på Gudenaadalens Efterskole er både for dig, som ikke kan få nok af at springe og for dig som aldrig har sprunget før. Er du vild med springgymnastik og vil du gerne være en bedre springgymnast, eller vil du bare gerne lære at springe, så får du ikke en bedre mulighed end vores springlinje. Springlinjen er for både drenge og piger.

Springgymnastik

Du vil blive udfordret og vi vil hjælpe dig til at presse dine personlige grænser, så du kan udvikle dig maksimalt som springgymnast. Du lærer de rigtige springteknikker fra bunden, så du kan udføre araberspring, flik flak, kraftspring og saltoer og du kommer til at arbejde med banespring, minitrampolin og stortrampolin.

Gennem en udfordrende og målrettet undervisning får du rig mulighed for at dygtiggøre dig inden for springgymnastik.

Vi tager udgangspunkt i dit niveau og arbejder frem mod delmål og mål sat for dig.

Du vil i timerne arbejde med metodikker til opbygning af springene og nørde med teknikstationer. Vi fokuserer på kropsbevidsthed, styrke, smidighed og kondition og med 3 gange springtræning af 90 minutter hver uge, er der masser af mulighed for, at du kan dygtiggøre dig. I løbet af året har vi 3-4 fede linjedage. Du har dit linjefag hele dagen og kan virkelig ’nørde’ så meget som du vil.

Som elev på Gudenaadalens Efterskole har du adgang til vores store springcenter med 3 stortrampoliner, 3 springgrave, fasttrack, airtrack og meget mere.

Vores dygtige springlærere giver dig optimale betingelser til at opnå dit potentiale og sikrer at du kan udvikle dine spring i trygge rammer.

Du vil i løbet af foråret komme ud til 15-20 opvisninger, hvor du sammen med resten af skolen skal vise, hvad vi kan inden for gymnastikken. Her vil du opleve et kæmpe sus, når vi indtager gulvet og sammen leverer en fed opvisning.

Derudover deltager springlinjen i individuelle Spring Cups.

Undervisere på Spring


LB Cropped 3682 Copy

Lars Bak Larsen

Afdelingsleder

Springlinje, gymnastik og valgfag

Læs mere


RJ Cropped 3474 Copy

Rasmus Juel Petersen

Springlinje, engelsk og valgfag

Læs mere


JF Cropped 3466 Copy

Jeppe Fredslund Andersen

Orlov i skoleåret 2022-23

Læs mere